netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Heby kommun - Barn och utbildningsförvaltningen

Välkommen till Heby Kommun. Vi uppmuntrar våra medarbetare att vara kreativa och tar reda på personalens resurser. Vi söker ständiga förbättringar och vill fortsätta skapa en arbetsmiljö med utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling.

All personal är en viktig resurs som är ett måste för att vi ska kunna utvecklas på ett sådant sätt så att det gagnar individen, organisationen och eleverna. De senaste årens har kommunen genomfört satsningar på förskola och skola inom olika områden som lett till förbättrade resultat. I fokus för arbetet står att utveckla medarbetaren och lärande och undervisning.

Det systematiska kvalitetsarbetet är ett viktigt led från klassrum till ledning och digitaliseringen inom verksamheten är i fokus.  Kommunens devis ”varje dag lite bättre”  kännetecknar den anda som Heby kommun som arbetsgivare vill förmedla.

Vi satsar också aktivt på hälsa och friskvård. Ett led i detta är att alla arbetsplatser har en hälsolagledare och all personal får friskvårdsersättning.

Bransch

Kommun

Anställda

400

Huvudkontor

Heby

Adress

Centralgatan 2, 744 88

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Heby kommun - Barn och utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor